Nieuw Zeeland.ReisFotos.comMappen Nieuw Zeeland
Naam (aantal foto's):
WellingtonWellington (24)
Wellington is de hoofdstad van Nieuw Zeeland en is gelegen in het uiterste zuiden van het Noordereiland. Op heldere dagen kunt u vanaf Wellington het Zuidereiland bewonderen.
Tongariro National ParkTongariro National Park (26)
Het Tongariro National Park is gelegen op het Noordereiland en bezit 3 actieve vulkanen. En hiervan (Ngauruhoe) diende als toneel in de beroemde film "Lord of the Rings" als decor voor "Mount Doom". Verder staat het park bekend om de goede ski- en wandel mogelijkheden.
RotoruaRotorua (30)
Rotorua is een stad in Nieuw-Zeeland met ongeveer 55.000 inwoners en is gelegen op het Noordereiland. Het belangrijkste kenmerk van de stad is de stank van rotte eieren welke hier altijd hangt. In de directe omgeving van de stad geothermische activiteit in de vorm van hete modderbronnen en geisers die een doordringende zwavellucht verspreiden.
Nieuw ZeelandNieuw Zeeland (26)
Schitterende foto impressie van dit veelzijdige land.
Het beste van Nieuw ZeelandHet beste van Nieuw Zeeland (35)
Omdat Nieuw Zeeland zo'n schitterende natuur heeft hebben we een map met foto's gemaakt met de mooiste landschappen die we voor u hebben kunnen vinden. Geniet ervan net zoals wij hebben gedaan!
Coromandel schiereilandCoromandel schiereiland (25)
Coromandel is een schiereiland op ongeveer 2 uur rijden van Auckland. Het schiereiland is erg heuvelachtig en heeft een schitterende natuur. Mooie bossen, groene grasvelden en aan beide kanten schitterende stranden waar u heerlijk kunt zwemmen en surfen.
ChristchurchChristchurch (22)
Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw Zeeland. De stad heeft ongeveer 360.000 inwoners en is vernoemd naar de Christ Church van Oxford. De stad is gelegen in het midden van het eiland aan de oostkust.
Bay of IslandsBay of Islands (17)
De Bay of Islands is een baai van 16km breed 60 km ten noorden van Whangarei op het Noordereiland. De baai is erg groen en u kunt er heerlijk wandelen en fietsen.
AucklandAuckland (20)
Auckland is een stad gelegen in het noorden van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Een kwart van de gehele Nieuw-Zeelandse bevolking woont in het gebied met ruim 750.000 mensen in de de stad Auckland zelf. De rest van de mensen woont in het gebied eromheen.
Abel Tasman National ParkAbel Tasman National Park (20)
Het Abel Tasman Nationaal Park is met 22.500 het kleinste nationale park van Nieuw-Zeeland. Het park is gelegen in het noorden van het Zuidereiland met gedurende het hele jaar een heerlijk zacht klimaat. Het park is mooi en erg groen met een mooie heldere zee.