Kenia.ReisFotos.comMappen Kenia
Naam (aantal foto's):
MombasaMombasa (20)
Mombasa (ook wel geschreven als Mombassa) is de 2e grote stad van Kenia. De stad is gelegen in het zuidoosten van het land aan de Indische Oceaan. De stad is gelegen op een eiland van 15km groot en heeft nog een paar buitenwijken op het vaste land. Veel toeristen houden hier hun strandvakantie in Kenia.
Masai MaraMasai Mara (31)
Het Masai Mara gebied is een nationaal park in Kenia met een oppervlakte van ongeveer 1700 km2. Het park is beroemd vanwege de beelden van de trek van de buffels en gnoes die met honderdduizenden over de vlaktes heen rennen. Het Masai Mara park wordt gezien als het meest indrukwekkende park van Kenia.
Lake NakuruLake Nakuru (22)
Lake Nakuru is een Nationaal Park in Kenia. Het park bestaat uit een meer en daaromheen liggend land. Het park is met name beroemd vanwege de enorme aantallen (soms meer dan 1 miljoen) flamingo's. Verder zijn er zeer veel andere vogelsoorten en wilde dieren te bewonderen.
KilimanjaroKilimanjaro (20)
De Kilimanjaro is met 5895 meter de hoogste berg van Afrika en is gelegen in Tanzania op de grens met Kenia. De berg is een populaire berg om te beklimmen maar dit is zeker niet makkelijk en ook niet te doen zonder conditie en training. Vanaf de berg heeft u prachtige uitzichten!
Kenia algemeenKenia algemeen (115)
Foto's om een goede impressie te krijgen van Kenia.