AustraliŽ.ReisFotos.comMappen AustraliŽ
Naam (aantal foto's):
Sydney algemeenSydney algemeen (44)
Een algemene fotoimpressie van de stad Sydney in AustraliŽ.
Melbourne algemeenMelbourne algemeen (39)
Een map met foto's van Melbourne om een betere indruk van deze stad te krijgen.
Kangaroo IslandKangaroo Island (23)
Kangaroo Island is een populaire bestemming bij toeristen. Het is gelegen bij de zuidkust van AustraliŽ en erg populair vanwege de schitterende natuur. Buiten de vele soorten planten en dieren zijn ook de Remarkable Rocks zeer bijzonder om te bekijken.
Kakadu National ParkKakadu National Park (25)
Eťn van de mooiste parken van AustraliŽ is het Kakadu National Park wat gelegen is in de Northern Territory. In dit park zijn mooie watervallen, rivieren en rotswanden te vinden. Hier kunt u echt genieten van een zeer mooi stukje aarde!
Great Barrier ReefGreat Barrier Reef (15)
Een aantal mooie foto's van het Great Barrier Reef in Australie.
Fraser IslandFraser Island (26)
Fraser Island is het grootste zandeiland ter wereld. Het eiland is 122km land en tussen de 5 en 25 km breed. Het is gelegen aan de oostkust van AustraliŽ en hoort bij de deelstaat Queensland. Het eiland is heel divers. Het heeft witte strand, tropisch regenwoud en mangrovebossen. Leuk om een dagje naartoe te gaan als u in de buurt bent.
DarwinDarwin (19)
Darwin is met ruim 107.000 inwoners de meest noordelijke stad van AustraliŽ. Het is de hoofdstad van het Noordelijk Territorium. Vanuit Darwin kunt u verschillende natuurparken bezoeken welke absoluut de moeite waard zijn!
CanberraCanberra (21)
Canberra is de officiŽle hoofdstad van AustraliŽ. Het is de op vijf na grootste stad van het land en de grootste stad die niet aan de zee grenst. De stad kent een aantal leuke bezienswaardigheden en musea die zeker een bezoekje waard zijn.
CairnsCairns (20)
Cairns is een zeer populaire bestemming in AustraliŽ bij veel mensen. Met name vanwege het goede klimaat, maar ook vanwege de schitterende natuur om het park heen. Het Great Barrier Reef ligt op slechts anderhalf uur varen en verschillende natuurparken liggen direct om de stad heen.
BrisbaneBrisbane (24)
Brisbane is de hoofdstad van de deelstaat Queensland en is gelegen in het oosten van AustraliŽ. Met meer dan 1,6 miljoen inwoners is Brisbane de derde stad van AustraliŽ. Met name bij jongeren is de stad vanwege de uitgaansgebieden erg populair.
Ayers RockAyers Rock (31)
Ayers Rock wordt ook wel Uluru genoemd en is een enorme rotspartij gelegen in het midden van AustraliŽ. Van veraf ziet u de felrood gekleurde rotsen al liggen. Ayers Rock is ťťn van de bekendste toeristische attracties van AustraliŽ.
Alice SpringsAlice Springs (19)
Alice Springs is een plaats gelegen in Centraal AustraliŽ. Het wordt gezien als het middelpunt van het land en ligt helemaal afgezonderd van andere grote steden. Steden van redelijk formaat liggen op minimaal 1000km van Alice Springs.